Wij bouwen
jouw website
voor jouw toekomst

Benieuwd naar onze ambachten? Wij leggen het graag voor je uit. Hieronder leggen wij je kort uit welke ambachten wij hebben en wat ze zijn. Mocht je interesse hebben in een van onze ambachten. Neem dan contact op!

Vragen & antwoorden

 

Over onze pakketen:

Wat houdt een website in?

Een website is een verzameling van webpagina’s. Samen vormen deze de website die kan varieren van informatief tot interactief. Het is belangrijk om online vindbaar te zijn en hier ook een goede indruk achter te laten.

Wat houdt professionele tekst in?

Met een professionele tekst zorgen wij dat je website gevuld wordt met teksten geschreven door een specialist. Deze zorgt dat de teksten goed zijn opgebouwd zodat zoekmachines je website hoger plaatsen bij de resulaten. 

Wat houdt custom design in?

Wil je de volgende stap maken met je bedrijf en je website, dan raden wij aan om ons een profesioneel design te maken. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat je bedrijf online glanst.

Wat houdt onderhoud in?

Wij onderhouden websites maandelijks. Wij willen niet dat je website reclame krijgt of half werkt. Daarom bieden wij onderhoud aan met gratis hosting, zo zorgen wij dat je website zo lang mogelijk mee gaat en altijd functioneerd.

Optionele diensten:

Foto

In het foto pakket voor je website zorgen we ervoor dat je website er professioneel uitziet door maximaal 20 foto’s toe te voegen. We creëren een concept voor de website om de fotograaf te helpen begrijpen welke uitstraling we willen bereiken. Als er meer dan 20 foto’s nodig zijn, bespreken we dit van tevoren.

Video

Met ons video pakket leveren wij een professionele video van maximaal 1 minuut, ontworpen om een aantrekkelijke sfeerimpressie van jouw bedrijf te bieden. Onze dienst omvat het opnemen, bewerken en aanpassen van de video voor veelzijdig gebruik. Je kunt deze video op je website plaatsen en ook delen op je sociale mediaplatforms.

Performance pack

Met ons performance pack zorgen we maandelijks voor een optimale snelheid van je website, wat de vindbaarheid op Google bevordert en je positie in de zoekresultaten verbetert. Dit vergroot je zichtbaarheid voor potentiële klanten. Bovendien maakt een snelle en probleemloze website de gebruikerservaring aanzienlijk beter, wat resulteert in langere bezoeken en een hogere kans op conversies.